Meny

Kontakt
Lukk meny

Bobilhelgen 5.-7. januar

Hva er Bobilhelgen?

Første helgen i januar arrangerer Rapido Scandinavian Group Bobilhelgen hos alle sine forhandlere i Norge. Vi viser frem de nyeste modellene og har mye informasjon å dele ut! Våre forhandlere vil vise frem både Rapido og Dreamer.

Rapido er et europeisk konsern dyrket frem av ekte fransk kvalitet. De er i dag blant lederne på bobil-markedet og i deres portefølje har de en rekke modeller tilpasset ulike behov. Til tross for stor etterspørsel er de lidenskapelig opptatt av å opprettholde familiebedriften med godt håndverk og fokus på detaljer.

Under Bobilhelgen 5.– 7. januar 2023 er vårt eneste mål å hjelpe deg med å finne den perfekte bobilen for ditt, og din families behov – i god tid før ferietiden starter! Våre Rapido og Dreamer bobiler er designet for å dekke de fleste behov, enten dere er et urbant par som ønsker å utforske alle verdenshjørner eller en familie som ønsker å bruke kvalitetstid på gode opplevelser i det norske landskapet.

Det vil være et begrenset antall bobiler tilgjengelig i Norge så her gjelder det å være tidlig ute for å sikre deg din drømme-bobil!

Les mer her

No items found.
No items found.