Meny

Kontakt
Lukk meny

Van Week

Velkommen til Van Week 31. mai til 8. juni

Van Week hos Stamsaas Fritid – Oppdag Din Drømmebobil

Velkommen til Van Week hos Stamsaas Fritid! 31. mai til 8. juni.

Oppdag frihetens gleder og bli inspirert til ditt neste eventyr med våre skreddersydde bobiler. I løpet av denne spesielle uken feirer vi bobilglede og inviterer deg til å ta del i vår lange tradisjon med å skape uforglemmelige opplevelser på hjul.

Hvorfor Velge Stamsaas Fritid for Din Bobil?

104 Års Erfaring og Tradisjon

Med over et århundre i bilbransjen, er vi et familieeid selskap som tilbyr en trygg og pålitelig kjøpsopplevelse. Vår erfaring sikrer at du får det beste av kvalitet og service.

Skreddersydde Tilbud på Bobiler

Hos oss får du personlig tilpassede tilbud etter dine spesifikke behov og ønsker. Vi sørger for at du finner den perfekte bobilen som passer akkurat din livsstil.

Helhetlig Bobilopplevelse

Vi tilbyr en komplett bobilopplevelse med alt du trenger gjennom hele bobilens levetid. Fra vedlikehold og reparasjoner til oppgraderinger og tilbehør – vi har deg dekket.

Personlig Service og Rådgivning for Bobiler

Vårt dedikerte team står klare til å gi deg personlig service og rådgivning, slik at du kan ta det beste valget for din bobilopplevelse.

Stor Utstyrs- og Rekvisitabutikk for Bobiler

Utforsk vårt omfattende utvalg av utstyr og tilbehør. Tilpass og oppgrader din bobil med produkter fra vår store utstyrs- og rekvisitabutikk.

Kundetilfredshet i Fokus

Vi prioriterer kundetilfredshet og er stolte av vår høye kundelojalitet. Din glede og tilfredshet er vår største belønning.

Bobilglede for Alle

Enten du er en erfaren bobilentusiast eller ny i bobilverdenen, er vårt mål å spre bobilglede og skape uforglemmelige opplevelser for alle våre kunder.

Sterkt Fellesskap og Kundestøtte for Bobileiere

Bli en del av vårt sterke fellesskap av fornøyde bobil-eiere. Dra nytte av vår omfattende kundestøtte før, under og etter kjøpet.

Ta Turen Innom i Van Week – Finn Din Perfekte Bobil!

Vi inviterer deg til å besøke oss under Van Week for å oppleve våre fantastiske bobiler og den unike bobilgleden vi tilbyr.

Bli med på våre live omvisninger, delta i Q&A-sesjoner med eksperter, og nyt eksklusive tilbud og aktiviteter gjennom hele uken.

Ikke gå glipp av muligheten til å bli en del av vårt bobilfellesskap. Kom til Van Week hos Stamsaas Fritid, og la oss hjelpe deg med å gjøre drømmen om frihet på hjul til virkelighet.

Velkommen til Van Week – din vei til bobilglede starter her!

Bobilglede

Nyhet

Bobil

Inspirasjon

Praktisk opplæring

Carthago

Challenger

Eura Mobil

Hobby

Rapido

Van Tourer

Weinsberg