Meny

Kontakt
Lukk meny

Bestill verkstedtime

Verksted

Utstyrsmontering,
reparasjon og
service på bobiler

Hos Stamsaas Fritid har vi i femten år samlet erfaring på utstyrsmontering, reparasjon og service på bobiler. Vi dekker alle behov for service fra A til Å, og tilbyr forutsigbarhet og kvalitet. Vårt verksted er spesialister på bobil samt Fiat Professional (Fiat motor og chassis).

Våre tjenester

Montering og Reparasjon

Vi utfører alt av montering av utstyr (Parabol, TV, NX-5 gassalarm, Aircondition, Sykkelstativ mm.) Vi hjelper også med reparasjoner og rutebytte.

Godkjent karosseriverksted. (Forsikringsskader)

Air-condition

Air-condition service. Påfylling av A/C anlegget, kreves oftere på bobil fordi anlegget ikke er i bruk ved lagring over lengre tid. Vi etterfyller systemet med R 134A.

Fuktkontroll

Vi utfører fuktkontroll på Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia, Weinsberg og Morelo. Bilens garantibestemmelser styrer varigheten på din fuktgaranti og vil variere mellom merker og modeller. Husk årlig test rundt den måneden bilen er førstegangsregistrert.

Motor og chassis

Vi er et autorisert Fiat verksted og gjennomfører service og vedlikehold på alt av Fiat bobiler. Fiat service, registerreim bytte, forstillingskontroll, oljeskift, filterbytter osv. Ta kontakt så hjelper vi deg med det meste.

Fiat professional

Det betyr at vi er autorisert verksted og leverandør av originaldeler fra Fiat. Vi lagerfører flere standardkomponenter og alt annet kan bestilles.

Gassanlegg og vedlikehold

Vi utfører gasstest/trykktest på ditt anlegg for å kontrollere for lekkasjer. Vi anbefaler en årlig gasstest. Der blir også slanger kontrollert og anbefalt byttet om nødvendig.

Andre verkstedstjenester

Nødreparasjoner

+


Har det skjedd noe uforutsett med bobilen din, ta kontakt så skal vi etter beste evne prøve å få til noe raskt for å

unngå at skaden blir større. Verkstedet følger et timebookingssytem, men vi prøver å få til kritiske ting så raskt det lar seg gjøre.

Kontakt oss for pristilbud

Årlig fukttest

+


Årlig fukttest er en viktig del av bobilens vedlikehold. Har bilen garanti er det viktig at man opprettholder den årlige testen hvert år og gjennomfører den omtrent samtidig med bilens registreringsdato. Vi pleier å si at pluss/minus en måned fra registreringsdato er en god huskeregel. Selv når bilen ikke har garanti kan en årlig fukttest være lurt for å fange opp fukt så tidlig som mulig.

Kontakt oss for pristilbud

Karosseri og lakkering

+

Med eget skadeverksted kan vi gi deg som kunde et helhetlig tilbud slik at du kan være sikkert på at uansett hva som skjer med bobilen så kan du komme tilbake til oss for å få hjelp. Her tar vi fuktjobber, rutebytte, forsikringssaker, skader osv. Vi samarbeider med et lakkeringsverksted.

Kontakt oss for pristilbud

Vinterklargjøring

+


Du kan enten ta kontakt for bestilling av en vinterklargjøring eller trykk her for å lese mer om hvordan du kan gjennomføre dette selv.

Reservedeler

+


Nesten uansett hva du trenger av reservedeler til din bobil så kan vi ordne dette. Ikke alt, men mye. Vi har originaldeler fra Eura Mobil, Carthago, Rapido, Frankia, Weinsberg, Challenger, Knaus og Morelo. I tillegg samarbeider vi med leverandører av andre merker og vi bestiller deler fra Caravan Supply, Dometic, Thetford, Webasto, Thule, Kama, MaxFritid mfl.

Serviceskjema

Full ut vårt serviceskjema på høyresiden for å bestille service hos oss. Vi gjør oppmerksom på at vi tar GDPR og din personlige sikkerhet på alvor, og bevarer din data deretter.

Adresse
Vogts vei 40,
1710 Sarpsborg
Se i kart

Telefon:
+47 69 13 89 40, tastevalg 3

E-post:
verksted@stamsaasfritid.no

Kundeopplysninger

Kundeopplysninger

Maks størrelse på filen er 10 MB.
Laster opp...
fileuploaded.jpg
Ups. Tyngden på filen kan ikke være større enn 10 MB.
Takk! Din melding er nå sendt.
Ups, noe gikk galt. Er eposten riktig?