Meny

Kontakt
Lukk meny

Hobby

Hobby er et merke som passer perfekt for alle som elsker camping og å tilbringe tid utendørs. Med sin moderne design og fleksible løsninger, er det ikke rart at dette er en av de mest populære campingvognmerkene i Norge. Hos Stamsaas Caravan er vi stolte av å være ambassadører for Hobby, og tilbyr et bredt utvalg av deres vogner.

Enten du er en erfaren camper eller en nybegynner, vil du finne en Hobby vogn som passer perfekt for deg. For de som reiser alene, tilbyr Hobby en rekke kompakte og enkle modeller som gir deg all den komforten du trenger. Men det er spesielt for familier at Hobby virkelig skinner. Med deres romslige og fleksible løsninger, vil du kunne tilbringe tid med hele familien, og skape minner som varer livet ut.

Med Hobby campingvogn kan du reise hvor som helst, når som helst. Enten du foretrekker å slappe av i skyggen med en god bok, eller vil ta en svømmetur i nærliggende vann, vil en Hobby campingvogn gi deg friheten til å gjøre akkurat det du ønsker. I tillegg til dette, vil du kunne nyte alle bekvemmelighetene du har hjemme, uansett hvor du er. Fra fullt utstyrt kjøkken og bad, til komfortable senger og stuerom – Hobby campingvogner har alt du trenger for en fantastisk campingopplevelse.

Hos Stamsaas Caravan vil vi hjelpe deg med å finne den perfekte Hobby vognen for deg og din familie. Våre erfarne ansatte vil gi deg råd og veiledning om hvilken modell som vil passe best for deg, slik at du kan ta et informert valg om din neste campingvogn.

BESØK NETTSIDEN TIL HOBBY