Meny

Kontakt
Lukk meny
9/1/2024

Cinderella Travel Forbrenningstoalett: En Revolusjon for Bobil- og Campingvognseiere

Som lidenskapelig bobil- eller campingvognentusiast, er du alltid på jakt etter løsninger som forbedrer reiseopplevelsen. Cinderella Travel, et forbrenningstoalett av høy kvalitet, tilbyr en komplett toalettløsning som er perfekt tilpasset din mobile livsstil. Dette innovative produktet er nå tilgjengelig hos Stamsaas Fritid, og her forklarer vi hvorfor det er et must for ditt neste eventyr.

Cinderella Travel: En Total Toalettløsning

Cinderella Travel er ikke bare et toalett; det er en total avfallsløsning som brenner alt toalettavfall uten å bruke vann. Dette miljøvennlige toalettet, produsert i Norge, er kjent for sin lange levetid og høy kvalitet, og det eliminerer behovet for både septiktanker og kloakktilkobling.

Fordeler med Cinderella Travel

  • Miljøvennlig: Forbrenner avfall ved høy temperatur, uten forurensende utslipp.
  • Brukervennlig: Enkel bruk med hygienisk toalettpose-system.
  • Sikker og Hygienisk: Reduserer avfall til minimal askemengde.
  • Ingen Vannbruk: Eliminerer behovet for vann eller eksterne tanker.
  • Frostsikker: Ingen bekymring for frostskader.

Montering og Installasjon

Montering av Cinderella Travel kan variere avhengig av bobilens eller campingvognens type og krav. Prisen på installasjonen vil derfor variere basert på hvor mye jobb som kreves og hvordan monteringen blir løst.

Viktig å Vite

  • Profesjonell Installasjon: Vi anbefaler at installasjonen utføres av profesjonelle, da dette involverer gass og spesialiserte installasjonsteknikker.
  • Ikke DIY: Selvmontering anbefales ikke på grunn av sikkerhetsrisikoen forbundet med gassinstallasjon.
  • Tilpasset Løsning: Stamsaas Fritid tilbyr skreddersydde løsninger for installasjon basert på ditt spesifikke behov.

Hvorfor Kjøpe Fra Stamsaas Fritid?

Ved å velge Stamsaas Fritid for ditt kjøp av Cinderella Travel, får du tilgang til en betrodd forhandler som forstår dine behov som bobil- eller campingvognbruker. Vi gir råd om hvordan du best kan integrere Cinderella Travel i din bobil eller campingvogn.

Invester i en Cinderella Travel forbrenningstoalett fra Stamsaas Fritid for en bekymringsfri og hygienisk toalettløsning på dine camping- og bobilreiser. Besøk oss for å se hvordan denne innovative løsningen kan forbedre din reiseopplevelse.

Med Cinderella Travel forbedrer du ikke bare din reisekomfort, men du bidrar også til et mer bærekraftig miljø. Ta steget videre for en bedre og mer komfortabel reiseopplevelse i din bobil eller campingvogn med Stamsaas Fritid.

Stamsaas Fritid: Din partner for en bedre reiseopplevelse med bobil og campingvogn.

Cinderella Travel - for en ren, komfortabel og miljøvennlig reise.

Bobil

Gass

No items found.