Meny

Kontakt
Lukk meny

NY EPOKE hos Stamsaas Fritid.

Vi på Stamsaas Fritid utvider utvalget i salgsavdelingen og tilbyr nå campingvogner i tillegg til bobiler.

Vi går nå en spennende sesong i møte i 2021.

Med noen utfordringer i deler av korona-året 2020 kom vi oss greit igjennom året allikevel. Nå har vi benyttet vinteren og de siste månedene på å forberede et storinnrykk de neste månedene. Mediene varsler at det kan gå tomt for bobiler i Norge i sommer på grunn av begrensninger og modell-endring hos fabrikkene. Spesielt det Tyske markedet har vært i ekstrem vekst og spist opp mye av tilgangen vi forhandlere har på å få tak i nye bobiler.

Stamsaas Fritid selger årlig rundt 250-300 bobiler og har i mange år vært et av Norges største rene frittstående bobil-senter. Vi har hatt en spennende reise med bobil siden 2002 og gleder oss til mange nye år. Vi bærer også med oss det 100 år gamle selskapet Stamsaas AS som er morselskapet for Stamsaas Fritid. Så 100 år med bilhistorie og snart 20 år med bobilhistorie. Det store utbruddet av korona i fjor gjorde at vi på linje med veldig mange andre fikk en helt ny tilværelse. Mye ble snudd på hodet med valutakurser av en annen verden, brutal endring i etterspørsel. Først ingen etterspørsel og deretter økt etterspørsel.

"Vi mistet salget i nesten 2,5 måneder i fjor. Fra mars til et stykke ut i mai var det nesten helt stille her i salgshallen.»
Det løsnet derimot opp litt utover sommeren og vi greide i løpet av året omtrent det samme volumet som i 2019 både i solgte enheter og omsetning.

Det hjalp til at veldig mange fikk øynene opp for en smittevennlig ferie i egen bobil og hvordan bobil som produkt egner seg meget godt som ferie. Det gir jo en frihet der du kan reise hvor du vil når du vil.

Knallstart på 2021

Det kan se ut som mange forbereder norgesferie i år. Vi har i januar hatt besøkstall over forventning med 2 solgte biler allerede første dag tilbake på jobb etter juleferien. Årets mål er som tidligere 250 bobiler. Hvis sesongen blir slik som spådd kan det være at vi må oppjustere dette målet.

Nytt i 2021

I år starter vi med campingvogner for første gang i Stamsaas Fritid sin historie. Sarpsborg har helt siden 1960-tallet vært en by som har vært kjent for gode forhandlere av campingvogner og bobiler. De siste årene har de andre forhandlerne av bobil og campingvogner flagget ut til andre områder. Nå gjeninnfører vi campingvogn i Sarpsborg.

Beslutningen kom etter at etterspørselen økte i fjor sommer. Folk ønsket seg mindre kjørevogner det var enkelt å ta med seg på tur. Det er nettopp dette segmentet vi har satset på i år. En campingvogn er en god inngangsbillett til campinglivet. Mange av de ender nok opp med en bobil etterhvert håper vi. :)

Stamsaas Fritid selger campingvogner fra de tyske produsentene av merkene Weinsberg og T@b. Se våre vogner her.

Bobilglede

No items found.