Meny

Kontakt
Lukk meny
10/1/2024

Opplev Reisefrihet: Stamsaas Fritid Lanserer VanTourer Bobiler i Norge

Stamsaas Fritid har nylig blitt den offisielle importøren av VanTourer-bobiler i Norge, et betydelig skritt for norske bobilentusiaster. VanTourer er kjent for sitt innovative design, fleksibilitet og kvalitetskonstruksjon, og tilbyr en optimal blanding av komfort og mobilitet for reisende. I forbindelse med denne spennende utviklingen, søker Stamsaas Fritid etter samarbeidspartnere for å bygge et landsdekkende nettverk for salg og service av disse bobilene. Dette partnerskapet åpner for nye muligheter og eventyr for bobilentusiaster i Norge, hvor de kan oppleve reisefrihet og komfort med VanTourer-bobiler fra Stamsaas Fritid.

Stamsaas Fritid, som en ledende aktør i bobilbransjen, er stolte over å annonsere at vi nå er den offisielle importøren av VanTourer-bobiler i Norge. Dette markerer begynnelsen på et spennende nytt kapittel for norske bobilentusiaster, hvor vi kombinerer vår lidenskap og ekspertise med VanTourer sin innovasjon og kvalitet. Det anerkjente tyske bobilmerket Van Tourer fokuserer på kompakte bybobiler, designet for enkel manøvrering og praktisk bybruk. Selv om de fleste modellene er under 6 meter lange, tilbyr de likevel muligheten for langsgående senger, kombinerer kompakt design med komfort.

VanTourer: En Synonym for Mobilitet og Frihet

VanTourer, kjent for sin unike tilnærming til design og funksjonalitet, har etablert seg som en pioner i bobilmarkedet. Med fokus på kompakte, men romslige løsninger, representerer VanTourer en ideell blanding av komfort og mobilitet.

Hva Gjør VanTourer Spesiell?

  • Innovativt Design: VanTourer-bobiler utmerker seg med sitt moderne og funksjonelle interiør, designet for maksimal komfort og brukervennlighet.
  • Fleksibilitet: Tilpasset til varierte behov, tilbyr VanTourer et mangfold av planløsninger og tilpassede løsninger.
  • Kvalitetskonstruksjon: Med fokus på holdbarhet og pålitelighet, er hver VanTourer bygget for å vare og levere enestående ytelse.

Stamsaas Fritid: Din Gateway til VanTourer i Norge

Som den offisielle importøren av VanTourer i Norge, er Stamsaas Fritid din primære kilde for disse eksepsjonelle bobiler. Vi er forpliktet til å levere ikke bare et kjøretøy, men en fullstendig reiseopplevelse.

Vi Søker Samarbeidspartnere

I forbindelse med lanseringen av VanTourer i Norge, ser vi hos Stamsaas Fritid etter samarbeidspartnere som deler vår entusiasme og forpliktelse til kvalitet. Vårt mål er å bygge et robust nettverk for salg og service over hele landet, og vi inviterer interesserte partnere til å bli en del av denne spennende reisen.

Bli Med på VanTourer Eventyret

Enten du er en erfaren bobilentusiast eller ny til denne spennende livsstilen, inviterer vi deg til å oppdage VanTourer hos Stamsaas Fritid. Besøk oss for å utforske det brede utvalget av VanTourer-modeller og finn den perfekte følgesvennen for dine neste eventyr.

Ønsker du mer informasjon?

Ønsker du mer informasjon om VanTourer-bobiler eller er interessert i å bli en samarbeidspartner? Kontakt Stamsaas Fritid i dag, og bli en del av en ny æra for bobilreiser i Norge. Med Stamsaas Fritid og VanTourer, er veien åpen for uforglemmelige reiser og uforglemmelige opplevelser.

Stamsaas Fritid: Din partner for et eventyrlig bobilliv. Med VanTourer, redefinerer vi friheten på veien.

Bobil

Nyhet

Inspirasjon

Van Tourer