Meny

Kontakt
Lukk meny

Førstegangskjøper?

Tips til førstegangskjøpere, lær mer om bobiler

Bobil representerer en rimelig og fleksibel form for ferie som er i sterk vekst. De fleste av oss er vant til å eie / bruke personbil og det er like enkelt å eie en bobil. Markedet er i sterk utvikling og det har aldri vært lettere å finne akkurat den bobilen som passer deg og dine behov best.

Vi har alltid et bredt utvalg av både nye og brukte bobiler tilgjengelig for rask levering. Ved å prioritere bobil som ferieform gjør du også dine etterfølgere en tjeneste fordi bobilferie er mye snillere mot miljøet enn mange alternative ferieformer, jmf. en omfattende forskningsstudie som du finner her.

Vi er parat til å dele vår erfaring med deg – kom innom for en hyggelig prat! Vi kan også gi gode råd om hva slags forsikring du bør velge, hvilke interesseorganisasjoner du kan melde deg inn i og formidle finansiering til markedets beste betingelser. Lurer du på hvilken type bobil som kan passe for deg sjekk ut denne artikkelen.

Det er fullt mulig å skaffe seg en flott bobil selv om du ikke har en eneste krone på sparekontoen fordi hele kjøpesummen kan fordeles i månedlige avdrag tilpasset din situasjon. Du vil bli overrasket over hvor flott bobil du kan få med f. eks. kr 0 kontant og kr 6.000 pr. måned. For noen er også privatleasing et godt alternativ. Besøk oss i dag for å oppleve ekte #Bobilglede!

Bobil

Bobilglede

Kunnskap

Tips og triks

No items found.